Tudi letos smo na šoli, v okviru tehniškega in kulturnega dneva, pripravili pustovanje in tako popestrili naše vsakdanje druženje.

Izbor mask je bil zanimiv, pester in v znamenju pomladi, osmega marca, pa bob ekipe ter še  številne individualne maske ter tematske skupine, ki so se pojavljale na parketu v telovadnici.

Učenci 7. c smo si jih izdelali sami – bile so plod lastnega dela – Zdravo in nezdravo. Ideja se je porodila na našem razrednem sestanku, nato pa smo se vsi, res prav vsi lotili dela in nastalo je 18 unikatnih mask. In da so bile res nekaj posebnega, (pokazali pa smo tudi na našo enotnost in sodelovalnost) se je odločila ocenjevalna žirija in nam dodelila prvo mesto na predmetni stopnji.

Kot zmagovalci (naj spomnimo- lani smo bili drugi kot Slovenska nogometna ekipa za SP v JAR), smo dobili slastno nagrado: dve pici velikanki, ki sta nam v petek, 25.3.2011, po napornem dopoldnevu zelo prijali.

Zopet smo se družili, klepetali in uživali v sadovih naših skupnih prizadevanj. Pa naj še kdo reče, da v slogi ni moči. Ravno mi smo dokaz za to.

Potrudili se bomo tudi naslednje leto, pa naslednje in … kdo ve, morda spet zmagamo. Zagotovo pa bomo zopet kreativni, enotni in ob tem se bomo tudi zabavali; pa saj je ravno to glavni namen pustnega ‘šemljenja’, mar ne?

Učenci 7. c in razredničarka Slavica Klančnik