ČESTITAMO, NAŠI ZLATI FANTJE!!!

PONOSNI SMO NA VAS IN NA VAŠE USPEHE!!!

V letošnji sezoni nismo doživeli niti enega samega poraza v boju z nasprotnikom in smo po tihem računali na zmago. Nasprotnik je bil na zadnji finalni tekmi dobro pripravljen. Vedeli smo, da tekma med Fužinarjem in Braslovčami ne bo enostavna. Sam boj z nasprotnikom je trajal skoraj tri ure. Po dveh dobljenih setih za nasprotnika nas je bilo strah, saj smo bili že na pragu, da izgubimo. Borili smo se kot levi in jih na koncu premagali.

Še danes komaj verjamem, da nam je uspelo. Občutki, ki so me preplavili ob zmagi, so bili nepopisni. Občutil sem olajšanje, navdušenje in ponos, da smo postali državni prvaki. Bilo je vrhunsko!

Z igralci se zelo dobro razumemo in predstavljamo dobro uigran tim. Ponosen sem, da nam je uspelo in da je naš trud poplačan.

Zmagovalnemu dnevu pa je piko na i pridal topel sprejem župana in gasilcev. Ta dan se je in bo za vedno vtisnil v moj spomin.

Tevž Slatnišek, 8. b

Ko smo postali državni prvaki, sem bil zelo vesel. Tekma je bila zelo napeta, saj smo zaostajali z 2 : 0 v nizih. V tretjem setu se je zgodil preobrat in z jekleno voljo smo zmagali peti niz s 15 : 6. S ponosom smo prejeli zlate medalje in pokal. Skupaj z navijači smo se veselili naslova državnih prvakov. Ob prihodu domov so nas pripravili nepozaben sprejem.

Ožbi Slatinšek, 6. b

Moji občutki ob zmagi so bili nepopisni. Ko smo videli, da smo postali državni prvaki, smo vsi stekli na igrišče in se začeli objemati. Naenkrat so se nam pridružili še navijači. Doma na Ravnah nas je pričakal topel sprejem, kar nas je napolnilo z novim veseljem in energijo za naprej.

Vid Merkač, 6. b

Fotografije so vzete s FB-profila in osebnega arhiva tekmovalcev.

ČESTITAMO!!! PONOSNI SMO NA VAS, ZLATI FANTJE,

IN NA VAŠE USPEHE!!!

Zbrala in uredila: Vanja Benko, učiteljica