PONOVNO V ŠOLO

Spoštovani starši!

V sredo, 3. junija 2020, šolski prostori odpirajo svoja vrata še za učence 6., 7. in 8.  razredi, ki jih pričakujemo ob 8.10 (razen vozačev) pred novim vhodom v prizidek. Prosimo, da upoštevajo talne oznake, ki zaznamujejo varno razdaljo med njimi. Glede prihoda v šolo/odhoda domov NIJZ priporoča hojo, kolesarjenje, za učence, ki imajo kolesarski izpit, in individualni prevoz s strani staršev (brez združevanja otrok).

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci, zato smo vas nagovorili, da na naši spletni strani izpolnite Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo (Priloga 1). Če ste jo slučajno pozabili, vas prosimo, da to storite pred ponedeljkom. 

HIGIENSKA PRIPOROČILA ZA IZVAJANJE POUKA V OSNOVNI ŠOLI (ZA UČENCE PRVE TRIADE IN DEVETOŠOLCE) V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

UČBENIŠKI SKLAD

2020/2021

SPOŠTOVANI STARŠI!

Tudi v šolskem letu 2020/2021 bo za vse učence osnovne šole IZPOSOJA UČBENIKOV iz učbeniškega sklada brezplačna, za učence 1., 2. in 3. razreda pa bodo brezplačni tudi delovni zvezki. Ob izteku šolskega leta morate učbenike vrniti. Če vrnete poškodovan, uničen učbenik ali učbenik izgubite, morate plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov. Ob koncu prvega leta uporabe učbenika poravnate nabavno ceno učbenika, ob koncu drugega leta uporabe učbenika dve tretjini nabavne cene učbenika in po tretjem letu uporabe učbenika eno tretjino cene učbenika.

V primeru, da NE ŽELITE učbenikov iz učbeniškega sklada in jih BOSTE KUPILI SAMI, sporočite to najkasneje do petka, 12. 6. 2020, v šolsko knjižnico

(elektronska pošta: simona.grabner@gmail.com,

telefon: 02 620 52 85).

 

ZA NAKUP DELOVNIH ZVEZKOV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN POSKRBITE SAMI.

 

SEZNAMI UČBENIKOV, DELOVNIH ZVEZKOV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN za šolsko leto 2020/2021

poglej več prispevkov

DOGAJANJE NA ŠOLI